Het beste voer voor je hond of kat

Je bent hier:

Disclaimer


Veiligvoer.nl besteedt de grootst mogelijke zorg aan de ontwikkeling en samenstelling van deze website. Veiligvoer.nl geeft echter geen garantie of verklaringen ten aanzien van de juistheid van de verstrekte informatie. Veiligvoer.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor enige onjuistheden of ontbrekende informatie betreffende de inhoud van de site. Alle informatie kan, zonder voorafgaande kennisgeving, op elk moment door veiligvoer.nl worden gewijzigd of verwijderd.

Afbeeldingen

Foto’s of afbeeldingen die bij artikelen en pagina’s zijn geplaatst, vallen allen onder creative common-licenties. Veiligvoer.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor welke directe of indirecte schade, hoe dan ook ontstaan, wat verlies van data, gegevens of verlies van inkomsten tot gevolg heeft, door gebruik van informatie/foto’s/afbeeldingen die op deze website beschikbaar worden gesteld. Dit alles in de breedste zin van het woord. Het bezoeken van deze site gebeurt volledig voor eigen rekening en risico van de websitebezoeker. Bent u van mening en kunt u aantonen dat een afbeelding en/of tekst uw intellectueel eigendom is? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Opvattingen en onwaarheden

Uw interpretatie over artikelen kan anders zijn dan dat onze bedoeling is, ook kan het voorkomen dat er artikelen niet kloppen, of verkeerde informatie bevatten. Hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid.

Beschikbaarheid site

Veiligvoer.nl noch een andere partij aanvaarden aansprakelijkheid voor het niet beschikbaar zijn van deze website. Verwijzingen en links naar andere websites zijn opgenomen ter informatie. Het is niet toegestaan deze site te framen. Deze website en de inhoud van deze website zijn beschermd door auteursrechten en/of andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan deze website of delen ervan te verveelvoudigen, te gebruiken, verkopen, verhuren of anderszins zonder schriftelijke toestemming van Veiligvoer.nl. Ook de berichten die door de bezoekers worden geplaatst mogen niet gekopieerd worden. Persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld.

http://ryk.nl/cianl.html http://www.ruskontakt.nl/vianl.html http://www.ruskontakt.nl/cianl.html http://www.andreacaldarelli.it/viait.html http://ryk.nl/cytotec.html Viagra kopen